LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Tricky Rick

Tricky Rick

Avontuur Spelletjes ? Een slechterik heeft alle brandstof uit Ricks raket gepompt. Help Rick om alle gestolen brandstof weer naar zijn ruimteschip terug te brengen, zodat hij kan opstijgen! Zorg dat de vijandelijke robots hem niet zien.
Bomtoons' wondergrot

Bomtoons' wondergrot

Avontuur Spelletjes ? Een grappig behendigheidsspel waarin jij als Bomtoons allerlei opdrachten moet vervullen. Zo kom je in het eerste level een kleine tiran tegen, die je in drie rondes moet verslaan. Veel plezier met uitvinden wat daarna komt!
Kuiken en plantje

Kuiken en plantje

Avontuur Spelletjes ? Dit kuikentje is onderweg met een klein plantje, dat hij naar huis moet brengen. De glazen bol met het plantje erin zit aan hem vast met een koord. Als je langs het icoontje met een plusje komt, wordt het koord langer en als je langs het icoontje komt met een min erin, wordt het koord korter. Als je het helmpje met propellor pakt, kun je vliegen zolang je brandstof hebt. Als er sterretjes in de lucht zweven, moet je die allemaal verzamelen om het level te halen. Soms moet je op knoppen drukken om op bepaalde plekken te komen. Door konijntjes aan het schrikken te maken (door te roepen), kun je plekken bereiken waar je zelf te hoog of breed voor bent. Succes!
Verge

Verge

Avontuur Spelletjes ? Daar loop je dan, in de bergen, moederziel alleen, zonder dat je weet waar je bent of hoe je daar terecht bent gekomen. Tijd om terug te keren naar de bewoonde wereld! Spring op de rode knoppen om poorten te openen. De roze monstertjes hebben het op je gemunt: ze schieten op je, en jij kunt ze uitschakelen door erbovenop te springen. Kijk ook uit dat je ze niet raakt! Soms moet je onder de grond verder om bepaalde hindernissen te nemen. Spring op de scherpe pinnen om onder de grond verder te gaan. Ook hier liggen allerlei gevaren op de loer, ontwijk ze en probeer ze uit te schakelen! Wanneer je daar op een knop met een sleutel springt, komt je weer boven de grond.
Rift

Rift

Behendigheid Spelletjes ? De Robotic Intelligent Food Transporter is een robot die werd gebouwd om zijn meester voedsel te brengen. Help de robot om bij de taart te kunnen en deze naar zijn mester te brengen. Veel plezier!
Pico en de vleesfabriek

Pico en de vleesfabriek

Avontuur Spelletjes ? Pico is terug! Deze keer moet je al schietend op monsters een weg door een vreemd restaurant vinden. Knallen maar!
Stelende robots

Stelende robots

Avontuur Spelletjes ? Zet de robots voor je aan het werk door ze alle munten te laten stelen! Doorloop het level zo snel mogelijk voor een maximale score (drie sterren).
Vuurvliegje heeft pech

Vuurvliegje heeft pech

Avontuur Spelletjes ? Help het vuurvliegje naar de uitgang! Het beestje kan wel tegen vuur, maar zodra het in contact komt met water, betekent dat zijn einde. Het vuurvliegje loopt over blokken: wanneer deze verbranden, vallen ze uit elkaar, dus wees snel! De diertjes die hij onderweg tegenkomt kunnen hem verder helpen. Zorg dat hij zo veel mogelijk lekkere jellybeans verzamelt, op weg naar de uitgang!
Onder de golven

Onder de golven

Avontuur Spelletjes ? Onder water spelen zich heel wat dingen af waar de bovenwaterwereld geen weet van heeft. Dit mannetje gaat op avontuur en jij gaat hem helpen om allerlei voorwerpen van de bodem van de oceaan op te vissen om ze aan land te brengen. Dit gaat helaas niet altijd even makkelijk, dus doe je best!
Wereld aan diggelen

Wereld aan diggelen

Behendigheid Spelletjes ? Sinds de wereld in twee delen is opgesplitst, is alle hoop gevestigd op de Chroma. Nu gaan de Chroma op zoek naar de bron van de opsplitsing. Wanneer de bron eenmaal bekend is, kan deze worden vernietigd zodat de wereld weer in zijn oude vorm hersteld kan worden. Help jij de kleine riddertjes bij hun gevaarlijke zoektocht? Je kunt wisselen tussen een zwarte en een witte wereld, afhankelijk van de obstakels die jou op dat moment de doorgang versperren. Druk op Esc als je het hele intro over wilt slaan.
De pijntijger

De pijntijger

Behendigheid Spelletjes ? Wat een vreemde tijger: eentje die niets liever doet dan zichzelf pijn doen! Je weet dus wat je te doen staat: ontwijk doorns, cirkelzagen en werpsterren dan ook zeker niet!
Babyspin

Babyspin

Avontuur Spelletjes ? Wakker worden spinnetje, het is tijd om je nest te verlaten! Gebruik je web om voorwerpen mee te nemen of vast te leggen; zo kun je bijvoorbeeld een grote steen op de helling vastleggen en hem als opstapje gebruiken. Wanneer je een nieuw web uitwerpt, verlies je automatisch de dingen die je in je andere web vasthield. Pas op: als er te veel spanning op een web staat, knapt het.
Twizzed Firefarta

Twizzed Firefarta

Behendigheid Spelletjes ? Schitterend en lachwekkend, dit spel waarin een eend zich al schetend een weg door de levels baant. Bonen vullen zijn 'gasmeter' behoorlijk, en bij het tankstation kun je zijn hoeveelheid darmgas ook nog eens lekker aanvullen! Springen is ten strengste verboden, maar met een flinke wind blaast de eend zichzelf omhoog. Kijk uit voor de scherpe pinnen en de vallende olifanten!
Luchtrenner

Luchtrenner

Avontuur Spelletjes ? Bouw al rennend je eigen wolkenkrabber! Achter je verdwijnen de stenen, voor je komen er nieuwe stenen bij. Vermijd rode blokken (en de daaruit komende laserstralen) en ravijnen en pak de groene blokken en paarse bollen waarmee je hoogte wint. Naarmate je vordert, wordt het spel lastiger en uitdagender. Succes!
Dino-kameleon

Dino-kameleon

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine, kameleonachtige dino om de uitgang te bereiken. Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij de uitgang komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Dit vergt wel het nodige van je reactievermogen. Succes!
Vuurvanger

Vuurvanger

Avontuur Spelletjes ? Gewapend met een bijl daal jij, een brandweerman, af de diepte in om de stad te redden van de verwoestende brand. Uit de waterleidingen lekt kostbaar water, maar er zijn ook vaten met explosieven. Probeer om alle schatkistjes te pakken. Laat het vuur niet de overhand nemen maar zorg dat het blussende water alle brandjes bereikt!
Help de ziektekiem

Help de ziektekiem

Avontuur Spelletjes ? De wereld wordt bedreigd, er is maar één oplossing, één van de soorten moet verdwijnen. Dat is niet zo makkelijk, in plaats van te vechten proberen jullie het op een andere manier. Met biologische oorlogsvoering. Er gaan ziektekiemen naar de vijand om ze allemaal te laten sterven. Die ziektekiemen komen er helaas niet zomaar. Je moet ze helpen een heel parcours af te leggen voordat ze bij de vijand kunnen binnendringen. Help de ziektekiem om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen.
Monstergrot

Monstergrot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bloeddorstig monster dat in een grot woont. Daar bewaar je de 'Dodelijke Doos' waar een boel mensen op azen: ze willen hem namelijk vernietigen, omdat ze jou te bedreigend vinden. Er komen constant van die irritante mannetjes je grot in om jouw schat aan te vallen. Er zit dus niets anders op: vernietig ze door vuur te spuwen, zodat je weer een tijdje rust hebt.
Het onomkeerbare

Het onomkeerbare

Avontuur Spelletjes ? Wel eens een spel achterstevoren gespeeld? Grijp je kans en ervaar hoe het is om vanaf het einde steeds verder naar voren te gamen. Het is wel flink omschakelen: je moet eigenlijk denken en doen zoals je ook zou doen wanneer je het spel in de normale volgorde zou spelen. Spring dus niet onnodig hoog, en kijk uit voor de elektrisch geladen velden die ontstaan. Ook de reusachtige spinnen kun je beter mijden!
Dubbelbot

Dubbelbot

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een speciale robot die met een druk op de knop van type kan veranderen. Afhankelijk van welk type je kiest, kun je al dan niet springen of schieten. Haal alle munten of schiet alle tegenstanders dood om door te mogen naar het volgende level. Boven aan het scherm zie je hoe veel er nog van elk zijn. Veel plezier!
Het Zwarte Ding

Het Zwarte Ding

Avontuur Spelletjes ? Dit is een heel vreemd spelletje waarin je een klodder zwarte inkt door de - best wel lastige - levels heen moet loodsen. De inktvlek schiet zelf klodders inkt af om zo de wereld om hem heen zichtbaar te maken. Zorg dat je sterren verzamelt, en onderdelen voor je robot. Veel plezier!
Turbo cyborg ninja x

Turbo cyborg ninja x

Avontuur Spelletjes ? Deze onsterfelijke cyborg-Ninja kan door de levels heen geteleporteerd worden. Help hem om de valstrikken te ontwijken en alle levels te voltooien!
Geen licht geen leven

Geen licht geen leven

Avontuur Spelletjes ? Geen licht, geen leven in de wereld waar jij leeft. Maar wat te doen wanneer het licht uit je wereld verdwijnt? Juist, je gaat op zoek naar ingrediënten om een lichtdrank te brouwen. Dit zijn: runen, edelstenen, sterrenstof, wortels, glimbloemen en vuurvliegjes. Kijk uit voor vleesetende planten en andere monsters. Vind alle ingrediënten en gooi ze in de ketel!
Tamus en Mitta in de mijn

Tamus en Mitta in de mijn

Avontuur Spelletjes ? Ga samen met Tamus en Mitta op zoektocht naar speelgoed in de donkere mijn! Probeer alle honderd speelgoedjes te vinden die de vleermuizen daar verstopt hebben. Alleen dan zal de zon weer gaan schijnen, want sinds het speelgoed onder de grond verdwenen is, is het donker op aarde. Het is donker in de mijn, en je kunt niet verder kijken dan het schijnsel van je kaars, dus het is oppassen geblazen. Tijdens je zoektocht kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken: kaarsen om de donkere ruimte te verlichten, touwen om ergens overheen te lopen, sleutels om deuren naar platforms te openen, kogels om wanden kapot te slaan, en boortollen om zachte vloeren kapot te maken.
Vervlogen herinneringen

Vervlogen herinneringen

Avontuur Spelletjes ? Wanneer een oude man in zijn fotoboek bladert om herinneringen op te halen, komt er opeens een windvlaag die zijn foto's meeneemt! Hij twijfelt geen seconde, pakt zijn gemotoriseerde wandelstokken en springt uit het raam, zijn herinneringen achterna. Help jij deze man om al zijn herinneringen terug te vinden zodat hij ze weer in zijn fotoboek kan plakken? Houd het brandstofpeil van de gemotoriseerde wandelstokken wel in de gaten!
Brash Benson

Brash Benson

Avontuur Spelletjes ? In deze Brash Benson-game moet je kisten maken waar je op kan gaan staan om sleutels te verzamelen. Hiermee kun je de deur naar een nieuw level openen. Pas op voor de vijanden en probeer bij de uitgang te komen voor je tijd op is!
Hemelse vleermuizen

Hemelse vleermuizen

Avontuur Spelletjes ? Dit is Peddler Man. Normaal is hij onverslaanbaar en heeft hij een heel arsenaal aan wapens, die hij allemaal tegelijk kan gebruiken. Nu is dat iets anders: al zijn wapens zijn gestolen, en uitgerekend nu krijgt hij de opdracht om een kolonie vleermuizen weg te jagen uit de hemel. Er zit niets anders op dan eerst zijn wapens weer terug te kopen van de dieven, en daarna richting hemel te trekken om de vleermuizen te verslaan. Zijn weg naar boven is niet zonder gevaren!

Spelletjes - Platform Little Game